Lloguer Bicicletes Muntanya

La Bicicleta

Specialized Epic Hardtail

Lloguer bicicletes muntanya Specialized Epic HT

Aquest no és solament el quadre més lleuger per bicicleta de muntanya que hem fet mai; És el nostre quadre més lleuger, més rígid i que millor es maneja. La Epic Hardtail ha estat redissenyada des de zero per donar-li un avantatge de rendiment sense precedents a la pista XC. Torna a turons amb facilitat, descendeix amb inigualable confiança, i perd un vat. Considera-ho una revolució de camp i recorda, això és èpic.

Per 2017, Specialized fusiona dins de la denominació Epic la seva gama de rígides orientades al XC de competició. La nova Epic HT assumeix el relleu generacional de la Stumpjumper HT, estrenant per la ocasió un nou quadre, nova geometria i un pes que converteix al renovat model de Specialized en la rígida XC més lleugera mai fabricada per la marca. La dada mes rellevant? El pes del quadre, fixat en només 828 grams.

Lloguer bicicletes muntanya Specialized Epic HT

Com no només de lleugeresa pot presumir una bicicleta, la Specialized Eipc HT de 2017 també es modernitza amb una geometria que segueix les marcades tendències imposades al sector. Un angle de direcció més relaxat (+1.2º respecte la seva predecesora), unes beines més curtes (429.5 mm) i un Reach més llarg són les xifres que conformen el nou quadre de la Epic HT 2017.

El triangle posterior adopta el sistema Boost, amb les coseqüents millores d'augment de rigidesa i beines més curtes, en concret 430mm. La geometria també està revisada, l'angle de direcció passa de 71º a 69,8º i el reach creix 4mm, sent la distància entre eixos ara 23mm major.

Especificacions
Accessoris inclosos
Reservar

Si us plau, abans de sol·licitar la reserva, envïi'ns un correu demanant disponibilitat per les mateixes:

boton-reservaa-1-cat

Vols conèixer les rutes més interessants?

Posem a la teva disposició una sèrie de rutes per tot tipus de nivells. Rutes BTT que no et deixaran indiferent...

Les nostres bicicletes

E-BIKE URBANA

Gaudeixi de tranquils moments per la ciutat, al llarg del passeig marítim de Lloret de Mar, el centre i les seves botigues, etc..
Descobreix les especificacions de les Bicicletes Elèctriques de Passeig

RUTES EN E-BIKE

Increïbles rutes de muntanya de diferents nivells per diferents tipus de necessitats. Aventura, esforç i diversió garantides! Descobreix les especificacions de les Bicicletes de Muntanya Elèctriques

RUTES EN MTB

Increïbles rutes de muntanya de diferents nivells per diferents tipus de necessitats. Aventura, esforç i diversió garantides! Descobreix les especificacions de les Bicicletes de Muntanya

BICICLETES DE CARRETERA

Gaudeix tant de paisatges costaners com de paisatges de muntanya. Carreteres en les que gaudiràs d'un paisatge espectacular. Descobreix les especificacions de la Bicicleta de Carretera